Strategy, Portfolio & Innovation

Inno4Business BV ondersteunt u bij het beantwoorden van de vraag: ‘Waar kunt u vernieuwen’. Inno4Business BV biedt u in dit kader diensten op het gebied van strategie, portfolio en innovatie.

Inno4Business® omvat een breed scala aan diensten en methodieken om u te helpen innoveren. Wij bieden zowel de volledige aansturing van genoemde processen, als het invullen van interim rollen en het geven van advies. Onze expertise, ervaring en ambitie richt zich op ontwikkelingen op het snijvlak tussen markten en technieken. Wij adviseren niet alleen, maar zijn mede verantwoordelijk voor de realisatie en uw succes. Met bewezen methodieken helpen wij u met het (her)definiëren van uw strategie, met in beeld brengen, opschonen en structuur geven van uw portfolio en met vinden en implementeren van innovaties zoals wij dat al voor zoveel organisaties hebben gedaan. Innovaties gaan uit van uw capaciteiten, niet die van uw financier. Om uw ambities waar te maken ondersteunen wij u ook met het vinden van de juiste launching clients, partners en toeleveranciers.

Wij bieden zowel de volledige aansturing van genoemde processen, als het invullen van interim rollen en het geven van advies. Onze expertise, ervaring en ambitie richt zich op ontwikkelingen op het snijvlak tussen markten en technieken. Wij adviseren niet alleen, maar zijn mede verantwoordelijk voor de realisatie en uw succes. Met bewezen methodieken helpen wij u met het (her)definiëren van uw strategie, met in beeld brengen, opschonen en structuur geven van uw portfolio en met vinden en implementeren van innovaties zoals wij dat al voor zoveel organisaties hebben gedaan. Innovaties gaan uit van uw capaciteiten, niet die van uw financier. Om uw ambities waar te maken ondersteunen wij u ook met het vinden van de juiste launching clients, partners en toeleveranciers.